נפיחות מעל הצלקת וכאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/11/2018 | 12:54 | מאת: אורנה

שלום, אני כחודש וחצי אחרי לידת תאומים קיסרי חירום. ב3 ימים האחרונים יש לי כאבים בצלקת אבל בפנים, כנראה בתפרים הפנימיים ונפיחות מעל הצלקת. יכול להיות שנפתחו לי תפרים פנימיים כתוצאה ממאמץ?

11/11/2018 | 18:02 | מאת: עדי

היי אורנה גם אני אחרי קיסרי חירום יש לך הפרשות דמיות? אני 4 חודשים אחרי הניתוח ולא מפסיקה לדמם

11/11/2018 | 18:46 | מאת: אורנה

לא, אין. אבל ישלי תאומים שמבלים שעות על הידיים שלי כל יום, אני מפחדת שנגרם לי נזק מהמשקלים שלהם ביחד.

11/11/2018 | 18:47 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לרופא נשים לבדיקה בהקדם. יתכן שמדובר בבקע בצלקת הניתוחית או בדלקת מקומית. רק בדיקה גופנית ואולי בדיקת על קול של הצלקת תבהיר את המצב. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים