נגישות
נגישות

מספר גבוה בעיניים כסיבה לקיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/10/2018 | 18:07 | מאת: חן

יש לי מספר ממש גבוה בעיניים,כולל צילינדר.האם לידה רגילה עשויה לדרום לעלייה במספר?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, זו לא מהווה הוריה לניתוח קיסרי ברוב המכריע של המקרים. בכל מקרה עליך להיבדק על ידי רופא עיניים לודא שלא מדובר בבעיה אחרת בעיניים. בהצלחה רבה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהל פורום ניתוחים קיסריים