לאחר קיסרי חירום- אני בחרדה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/08/2018 | 01:46 | מאת: חרדתית

שלום רב דוקטור אני בת 31, בחורה בריאה בדרכ. לפני כחודש עברתי קיסרי חירום לצערי, ההריון היה תקין אבל בלידה לאחר שהגעתי לפתיחה 8.5 הופיע לי חום ומים מקונאליים והוחלט קיסרי חירום עקב ירידת דופק אצל העובר וזיהום רחמי. שאלותיי הן: 1- בדוח ניתוח קראתי שיש לי הדבקות בין השחלה השמאלית לחצוצרה, אני מניחה שזה נובע מהזיהום שנוצר בלידה. האם זה יכול לעבור לבד? 2- האם ההדבקות יכולה לגרום לעקרות? 3- האם בכל קיסרי חירום מקבלים תרומתדם? 4-איך אדע האם קיבלתי תרומת דם?האם זה מופיע בדוח ניתוח? אנא ענה על כל שאלותיי אני חרדה

02/09/2018 | 18:00 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, ההתדבקות לא קשורה ככל הנראה לניתוח הנוכחי. לרוב התגברות חד צדדית לא גורמת לאי פריון. באשר לשאר השאלות עליך לפנות לרופא המטפל בחדר הלידה בו ילדת ולקבל הבהרות. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים