כאבים ונפיחות לאחר קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/08/2018 | 20:59 | מאת: שרון

שלום, עברתי קיסרי שלישי לפני שנה במהלכו ביקשתי קשירת חצוצרות. מאז הלידה ועד היום הבטן נפוחה, אני בכאבים חזקים במיוחד אחרי אוכל או ספורט והבטן לא יורדת... נראית עדיין בהריון. האם יש קשר לקשירה? אולי זה בקע בטני? אשמח לשמוע מה דעתכם והאם ממליצים על ניתוח למתיחת בטן או שצריכה קודם לרדת במשקל יותר? אוסיף שאני באותו משקל כמו אחרי הלידה ועדין מניקה. תודה

23/08/2018 | 11:57 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לגשת לרופא נשים או רופא כירורג לבדוק שאין בקע באיזור הבטן התחתונה. לאחר יעוץ רופא תוכלי להיוועץ בדיאטנית באשר לירידה במשקל. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים