היפרדות שליה קיסרי בהול

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/06/2018 | 14:31 | מאת: אנגאם

שלום רב ב 16.03.2018 שבוע 28+5 עברתי ניתוח קיסרי בהול בשל היפרדות שליה דממתי והתינוק לא שרד . היום הוא התאריך המשוער וקבלתי התשובות של הפתולוגיה . האם התוצאות אומרות שהריון הבא יהיה גם ניתוח קיסרי?(אם היה הפרש של שנה וחצי לפחות בין הריון ללידה) תודה מראש בתוצאות של הפתולוגיה של השליה (לא עשינו לתינוק) רשום : התקבלה בפורמלין שליה עם הקרומים וחבל הטבור . חבל הטבור באורך 30 ס"מ , בקוטר 1.3 ס"מ , נאחז בשליה במרחק 2.5 ס"מ מהשוליים. 5 סיבובים ל 10 ס"מ. שטח החתך מראה 3 כלי דם . הקרומים חלקים ומבריקים דיסק השליה במשקל 270 גר , במימדים14.5**13*2 ס"מ השטח העוברי : אחיד , מבריק השטח האימהי : גבשושי , שלם , מכוסה בקרישי דם . בחתכים דרך דיסק השליה נראתה רקמה חומה - אדומה , ספוגית אחידה , עם אזורים דמיים.

03/06/2018 | 19:59 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, המקרה שלך מורכב מידי בכדי להיות נדון במרשתת. מציע להיוועץ בדחיפות ברופא נשים מומחה בהריון בסיכון גבוה עולל כל הבדיקות שעשית בהריון ולקבל החלטות עם הרופא שעומד לטפל בך בלידה או בניתוח. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 02677889 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים