דימום שלושה חודשים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/02/2018 | 02:35 | מאת: טל

אחרי ניתוח קיסרי חרום עם הרבה סיבוכים, נגמר הדימום. אך שבועיים אחרי כן התחיל שוב דימום קל, לעיתים חום ולעיתים אדום. לא רציף במהלך היום, אבל נוכח כל יום ולא הפסיק עד עתה. הייתי בבדיקה אצל גניקולוג, בדיוק כשלא היה דימום. באולטראסאונד וגינאלי הוא הבחין איזו שהוא כתם לא ברור והפנה אותי לאולטראסאונד תלת מימדי כדי לבדוק אם יש צורך בפרוצדורה כירורגית להסיר שארית כל שהיא מהרחם. התור הקרוב ביותר דרך הקופה הוא רק בסוף החודש. האם זה דחוף? האם כדאי לקבוע תור פרטי?

19/02/2018 | 07:06 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, בדיקת על קול בחודש הראשון לאחר ניתוח קיסרי יכולה להיות לעיתים לא מספיק אינפורמטיבית. דמם קל עד 6 שב לאחר קיסרי ולעיתים עד 8 שב היא מצב שאינו נדיר ולא דורש ברור מיוחד. אם הדמם מתגבר או יש סימני זיהום או ירידה חדה בהמוגלובין יש לפנות למוקד רפואי לבדיקה. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים