בצקת בבטן לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/02/2018 | 09:21 | מאת: רעות

הי רציתי לשאול יש לי משהו ממש מוזר ילדתי לידה שנייה בקיסרי יום למחרת נפתח לי השאירו לי פתוח וככה חיכיתי עד שנסגר רק שמשהו נראה לי לא בסדר ואני לא יודעת אם זה בגלל שזה היה פתוח ויעבור לי או ישאר ככה אם זה בצקת או משהו אחר ויש לי טור לרופא נשים רק ב 3/4 בד"כ אחרי קיסרי יש קפל כזה בבטן נפול על הצלקת ומסתדר עם הזמן אבל הפעם יש לי מין צמיג כזה קשה שנראה לא קשור לבטן עומד כזה באוויר לא נפול והצלקת עצמה קצת קשה הייתי שמחה לחוות דעת זה ממש מפחיד אותי

17/02/2018 | 10:55 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, במצב זה אין מנוס מלגשת לרופא נשים ולהיבדק מאחר שהמצב יכול להיות חלק של ריפוי טבעי או זיהום מקומי הדורש טיפול. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים