כמה ניתוחים קיסריים מומלץ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/09/2017 | 11:30 | מאת: אור

אחרי 3 לידות - 3 ניתוחים הראשון היה ניתוח חירום ( ירידות דופק של העובר ) ובלידות אחריו - ניתוח מוזמן מראש. - כולם עברו בשלום ללא סיבוכים ברוך השם. לאחרונה חושבת על עוד הריון, בעבר המליצו לי על מקסימום 3 ניתוחים. האם זה נכון? אני לוקחת סיכון בעוד הריון? יש הגבלה בכלל בידיעה שהכל תקין.

13/09/2017 | 16:53 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, בכל ניתוח קיסרי חוזר קיים סיכון מסויים מעט יותר גבוה מקודמו, יחד עם זאת במעקב מתאים ניתן למזער את הסיכונים ולהתכונן לקראת הניתוח החוזר באופן המיטבי, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים