שליה נעוצה לאחר קיסרי- חרדות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

31/08/2017 | 09:55 | מאת: הריונה

שלום פרופסור, אני בהריון שבוע 10 לאחר קיסרי- לפני שנתיים. קראתי על סיכונים לאחר ניתוח קיסרי ואני ממש בחרדות. הייתי אצל הרופא ועשו אולטרסאונד והכל נראה תקין, אבל לא אמרו לי מילה על השיליה... מתי בודקים אם שליה נעוצה או לא? אני צריכה לבקש לבדוק את זה או שזה בנהלים (הרופא שלי טיפוס אחראי)? אם השליה היא אחורית אז בטוח שהיא לא נעוצה?

31/08/2017 | 10:25 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, את הבדיקה נהוג לבצע בשבוע 30-34 להריון. בהצלחה , פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים