דליפת שתן דחוףףףףףףףףףףףףףתודה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/03/2017 | 15:40 | מאת: גאיה

אני 3חודשים אחרי ניתוח קיסרי אלקטיבי מוצלח ומהיר עם בת בריאה ושלמה. חודש לאחר מכן התחילה לי דליפת שתן מאוד לא נעימה. האם יכול להיות קשר? או זה קורה רק הלידות וואגינאלית? כמו כן יש לי שתי פריצות דיסק, האם לקשור את זה לשם?תודה רבה

07/03/2017 | 18:20 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, מבקש ממך להגיע לבדיקת גינקולוג. דליפת שתן לאחר ניתוח קיסרי היא מאד נדירה ואולם אפשרית ויש לבצע בדיקה יסודית. גם פריצות דיסק קשורות לדליפת שתן וכן סיבות אחרות. ממליץ לך להגיע לבדיקת גינקולוג באופן מהיר והוא ישלח אותך במידת הצורך לבדיקות נוספות. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים