לקראת ניתוח קיסרי הריון תאומים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/02/2017 | 06:21 | מאת: טליייה

אני בהריון תאומים לקראת ניתוח קיסרי שבוע 37 יש לי בעיה מסויימת אני לא יכולה לשכב על הגב התאומים לוחצים לי על העורק הראשי אני מתחילה לראות הכל שחור ומתעלפת(טענה של הרופא לגבי העורק) הנוסף מאוד כבד לי על הגב ואני ממש מרגישה שהם מוחצים אותי ואין לי אוויר וכאילו משהו ניקרע מבפנים מה אני אמורה לעשות בניתוח ?האם יש אופציה שטיפה ירימו לי את הגב?

06/02/2017 | 14:46 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, ניתן לבקש בעת הניתוח שינוי תנוחה וזאת במידה שהדבר לא מפריע לניתוח עצמו. באשר לקוצר הנשימה ממנו את סובלת אנא פני בהקדם לבדיקת רופא המשפחה, או מיד לחדר לידה במידה שהמצב מחמיר. בהצלחה בלידה, פרופסור אוריאל אלחלל 0507874356

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים