גוש בחניכיים וסחרחורת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/11/2016 | 14:45 | מאת: איה

שלום רב, מזה זמן רב שאני סובלת מכאבים בחצי הימני של הפנים, לא יכולתי שלא לשים לב כי הכאבים מתגברים ומלווים בסחרחורת קלה בזמן עייפות כבדה ו/או רעב. כמו כן ישנה תחושה של אטימות באוזן ימין ומן רעש של חיכוך אבנים מהלסת בעת פיהוק. בדיקת רופא אאג לא מצאה דבר. בבדיקת סיטי פה ולסת נמצא גוש בחניכיים העליונות באותו הצד שע"פ הרופא יכול להתאים לאוסטיאומה ומעין צל לא ברור באזור הלסת הימנית אך הרופא לא התייחס אליה שכן לא הבין את מקורה. בעוד כחודשיים יש לי ביופסיה להוצאת הגוש בחניכיים. ברצוני בבקשה לשאול האם האוסטיאומה לכאורה יכולה לגרום לכאבים ולתחושת חוסר היציבות שלעיתים אני מרגישה? (מעין משיכה של צד ימין והוצאה מכלל איזון) יש לציין כי הגוש אינו כואב אלא רק במגע. אודה לתשובה מלומדת ואפילו הכוונה נוספת שלא נשקלה. רב תודות.

24/01/2017 | 18:42 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, על מנת להתייחס ברצינות לשאלתך יש צורך בבדיקה קלינית ואולי גם הדמיה נוספת. את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה