עקירה של שן כלואה מס 25

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/11/2016 | 14:15 | מאת: דנה

שלום רב, בת 16, התגלתה מלתעה עליונה שן מס 25 כלואה בעמדה גבוהה, כאשר שורש השן בתוך חלל הסינוס המקסילרי משמאל. השן אנקילוטית עם REPLACEMENT RESORPTION יתכן שלא יהיה ניתן להוציא את השן בשלמות. הוצעה לנו אפשרות להוציא את השן בקליניקה בהרדמה מקומית . או לחילופין בבית חולים בהרדמה כללית. מה עדיף מבחינה רפואית לעשות? האם רק הגיל מהווה שיקול או שבכל גיל עדיף הרדמה כללית? תודה

15/11/2016 | 04:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, השאלה אינה קשורה לנושא הפורום. נא לפנות לפורום רפואת שיניים דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה