כאבים בפנים באזור הלסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/08/2016 | 16:52 | מאת: אני

ד"ר שלום רב. 1-יש לי כאבים מתמשכים באזור הלסת. בעבר עשיתי צילום והתברר שיש לי מבנה בעייתי בלסת שיוצר "קנקים" שאינו מצריך ניתוח, מקס' פיזיותרפיה. האם זה יכול ליצור כאב כזה בפנים באזור הלסת? 2- אני מרגישה שהכאב מתגבר עם חשיפה לקרינה סלולרית (אפילו בכתיבת whatsapp)- האם יכול ליצור תחושת כאב כזו ומה הפתרון? תודה רבה.

15/08/2016 | 05:30 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, על מנת להחליט אם יש צורך בניתוח, יש להשלים את הבירור לגבי הרעשים במפרק, מבחינת הכאב והגבלת טווח התנועה של הלסת. בחתק מן. מקרים ניתוח ולא פיזיותרפיה הוא הטיפול הנכון ביותר שמונע נזקים בלתי הפיכים בהמשך, בעיקר בצעירים. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה