שאלה בבקשה על השתלת עצם

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/04/2016 | 21:19 | מאת: דניאלה

שלום רב אני בת 52 ואמורה לעשות ניתוח להשתלת עצם לשם שלושה שתלים 24 25 26 .בצד שמאל של הלסת . לפני זה אני צריכה להרכיב מכשיר להרחבת רקמות. האם המכשיר לא יפריע ליז. יש לי קוצר נשימה. בנוסף העלות מאוד יקרה ולא בטוח שהעצם תיתפס. טיפול ארוך של שנה,בסיכון זיהומים. האם כדאי לעשות תותבת נשלפת? מה כדאי לעבור סבל בסיכון? או תותבת נשלפת? תודה

12/04/2016 | 06:14 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, השאלה אינה קשורה לתחום הפורום, אולם כדאי לקבל חוות דעת נוספת מרופא מנתח שעוסק בהשתלות שיניים. נושא הרחבת הרקמות בחלל הפה עדיין אינו מבוסס מדעית וקלינית. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה