בעיות לסת שלא נגמרות...

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/11/2015 | 15:16 | מאת: רותם

היי ד"ר אלון, אני לא יודעת אם אתה זוכר אבל נהגתי לכתוב בפורום על כאבים רבים בלסת לאחר RT CONDYLAR CONDYLECTOMY שבהמשך התגלה כאוסטאוארטריטיס ומספר פרגמנטים נמצאו בחלל המפרק, וכמו כן דלקת. שנתיים לאחר הניתוח הראשון, (לפני חודשיים) עברתי את הניתוח השני (ARTHROPLASTY), ההחלמה הייתה מצויינת והכאבים החדים נעלמו כלא היו. עם זאת, חודש אחרי הניתוח החלו שוב הכאבים הדוקרים והחזקים במפרק. לפני פחות משבוע ביצעתי סיטי (מצורפת תמונה בקישור), והכאבים החדים לא פוסקים. יש לציין שמיד לאחר הניתוח הראשון התחלתי טיפול אורתודנטי שכולל גומיות (עדיין לא סיימתי אותו) ואני גם חורקת שיניים, מה שעלול להעמיס על המפרק... ולסיום, אני לא יודעת אם לגיל יש משמעות במקרים כאלה, אבל אני בת 17. תודה רבה!! http://www.siz.co.il/my.php?i=ye5zhofzgmtj.png

27/11/2015 | 09:31 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום , אני מצטער לשמוע שאת עדיין סובלת מאותה הבעיה, לאחר שני ניתוחים. כדי שאוכל לתת לך תשובה מבוססת אצטרך לבדוק אותך, לקבל את מלוא המידע ולצפות ב-ct השלם. בברכה; דר אלון

29/11/2015 | 18:48 | מאת: רותם

האם אוכל להגיע אלייך לבדיקה דחופה בבילינסון מפאת הכאבים החזקים? או לחילופין, ניתן להגיע אלייך באופן פרטי במהירות?

מנהל פורום אורתוגנטיה