הוצאת ברגים ופלטות ממקסילה לאחר ניתוח אורטוגנטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/08/2015 | 13:24 | מאת: עיאדאת לוטפי

מה זמן החלמה מניתוח זה ומתי אפשר לחזור לעבודה? האם תתכן פגיעה עצבית בניתוח זה ? כמה זמן יהיה נפיחות כאבים לאחר ניתוח זה ? תודה מראש

14/08/2015 | 17:31 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, הוצאת הפלטות מחייבת את חשיפת איזור הניתוח שנית, ולכן קיים סיכון מסויים (אם כי נמוך משמעותית) לפגיעה עצבית, בדרך כלל זמנית. מבחינת המהלך לאחר הניתוח, מדובר באשפוז יום ובכשבוע מנוחה בבית. ברוב המקרים (כ95%) אין צורך בהוצאת הפלטות כלל. לאחרונה אנו מקדמים את נושא הפלטות הנספגות, שנעלמות בתהליך טבעי מהגוף לאחר שאין בהן עוד צורך. כבר היום ניתן לבחור בפלטות אלה עבור ניתוחי הלסת העליונה, במקרים המתאימים. בברכה, דר אלון Dr-Allon.net

15/08/2015 | 00:52 | מאת: עיאדאת

,תודה

מנהל פורום אורתוגנטיה