אפטות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

26/07/2011 | 17:08 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 25,בחורה בריאה בד"כ. אני סובלת מזה כ-5 שנים מאפטות בפה כל שלושה שבועות בערך.זה לא בא לי רק ביחידים אלא כמות של אפטות. משהו כמו 3-4 במכה. ניסיתי את כל המשחות והתרופות האפשריות. הרופאים עשו לי בדיקות גנטיות ובדיקות רגילות ומצאו שאין לי עבר תורשתי לזה. זה כואב קשה לי לאכול ככה ובמיוחד לדבר...ומציקה לי העובדה שאין מקור לאפטות שניתן לטפל בו (יש המשערים שזה בא מלחץ...) האם עליי לפנות לרפואה אלטרנטיבית? תודה

29/07/2011 | 00:51 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום למיואשת, נושא האפטות, או הכיבים החוזרים בחלל הפה הוא בעיה נפוצה וכאובה. מחלה זו, לאחר שמאובחנת כראוי, איננה מטופלת כירורגית אלא על ידי רופא מומחה לרפואת הפה. את מוזמנת להגיע לבדיקה מסודרת של רופא מומחה לרפואת הפה, במסגרת מחלקה לכירורגיית הפה והלסתות באחד מבתי החולים הגדולים.

מנהל פורום אורתוגנטיה