סד לילה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/08/2011 | 23:01 | מאת: רווית

לפני כשנתיים עשיתי שטיפת לסת בהדסה עין כרם ובנוסף לכך יש לי סד לילה (קשיח, ללסת התחתונה) כדי למנוע הידוק לסתות. כאמור, כל העניין קרה לפני כשנתיים והסד לילה נשחק לחלוטין, והפרופסור אמרה אז שבמקרה של שחיקה וחזרה של הכאבים פשוט לעשות סד חדש, עוד יש לי את השבלונה של השיניים שלי מאז ושאלתי היא היכן אני יכולה לעשות סד חדש באזור דימונה/באר שבע? תודה ולילה טוב רווית

29/08/2011 | 08:07 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

רווית שלום, אני ממליץ לך לפנות ליח? לכירורגיית פה ולסתות בסורוקה, ושם בודאי יוכלו לסייע לך בדבר. ישנם גם רופאי שיניים פרטיים שמיומנים בתחום, ובפרט רופאי שיניים מומחים לשיקום הפה (את רשימת השמות והטלפונים תוכלי למצוא במשרדי ההסתדרות לרפואת שיניים) . אם לא תמצאי את מוזמנת למחלקה בבילינסון. בהצלחה.

מנהל פורום אורתוגנטיה