חניכיים נפוחות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/08/2011 | 16:44 | מאת: סובל

שלום דוקטור, הבעיה שלי היא שהחניכיים בצד ימין נפוחות מאוד וקשה ליסגור הפה עד הסוף או לאכול וליטחון האוכל כמו שצריך.. מזה? למה זה קורה? ואיך מטפלים? (מישהו אמר אולי זה שן בינה שלוחצת וגורמת לנפיחות....?!)

19/08/2011 | 03:52 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, הנושא אינו בתחום הכיסוי של הפורום, אך בהחלט דורש בדיקה של כירורג פה ולסתות. אני ממליץ לגשת בהקדם לבדיקה אצל רופא המשפחה שיפנה אותך למחלקה לכירורגיית הפה והלסתות בבית חולים קרוב למקום מגוריך.

מנהל פורום אורתוגנטיה