בדיקת us סקירה על קולית

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/10/2020 | 17:43 | מאת: שי

דר שלום לפני כשנה וחצי הייתי מעורב בתאונת דרכים כתוצאה מהפגיעה בלחי שמאל בבדיקה שביצעתי רשום שהוודגמה לימפאדנופיה קלה שפירה בצוואר קדמי ותת לסתי דו צדדי עד 5 *11 ממ ודלקת קלה של tmg סינוביטיס משמאל הבדיקה בוצעה עם פה פתוח וסגור גם בבדיקה שביצעתי השבוע נרשם סינוביטחס קל של מפרק tmg אודה להסבר

שי שלום, סינוביטיס זה דלקת בציפוי הפנימי של המפרק. יש כמה סיבות לסינוביטיס כולל טראומה מקומית ותסמונות של דלקת מפרקים כמו rheumatoid. ממליץ לקבוע תור לבדיקה במרפאתנו - או לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה