מעבר אוויר תקין ומאשר ניתוח?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/08/2020 | 20:44 | מאת: ניתוח לדום נשימה

כבר כמה שנים יש לי בעיות נשימה דרך האף ואפילו יותר שנים שיש לי בעיות שינה של נחירות חנק ועייפות עשיתי מעבדת שינה ו איבחון הינו OSAS AHI 4.2 עם ירידה בריבוי החמצן עד 91% ובשנת REM 11.8 אירועים בשעה ו71 יקיצות בשעה לפני מספר ימים נפגשתי עם רופא מרדים כהכנה לניתוח אף והוא אמר לי שאסור לי לבצע את הניתוח אף בביח פרטי בגלל שאין להם את ה מיכשור המתאים לבעיות דום נשימה אז שאלתי היא: לפי התמונה (המצורפת) המעבר אוויר שלי באמת לא תקין או צר בצורה חריגה לגילי (21) האף זה לא מאפשר ניתוח אף ומה הגורם לזה אבל כבר באמת לא יודע למי לפנות שנים שאני לא נושם ועד שאני אספתי כסף לניתוח אומרים לי שאני לא יכול לעשות אותו, תודה רבהה!!!!!

14/08/2020 | 20:45 | מאת: ניתוח לדום נשימה

התמונה:

14/08/2020 | 21:05 | מאת: סליחה אבל התמונה לא עלתה

התמונה*

היי, אני חושב שהדרך היעילה ביותר להתקדם היא להיפגש במראפה בבילינסון ולבדוק נושא נושא מה מפריע לך והאם יש התוויה לטיפול ניתוחי בלסתות לשיפור תסמינים של דום נשימה בשינה או האם מדובר בבעיה ממקור מבנה האף או מקום/גורם אחר. קביעת תור דרך זימון תורים בבילינסון. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה