כאבי לסת בצד ימין של הפה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/02/2020 | 22:35 | מאת: רון

שלום , יש לי כשנה כאבים בצד ימין של הלסת כאבים בכרוניים , קשה לפתוח את הפה גם , ניסיתי דיקור אלטרולט סד לילה פיזיוטרפיה , וארקוקסיה , מה ניתן לעשות לדעתך ? וממה מקור הכאב והמגבלה בפתיחת הפה (עשיתי גם mri של ראש ולסת שיצא תקין)

שלום רון, הפורום הזה מודגש לבעיות הקשורות לאורתוכירורגיה ולא נותן מענה לנושאים אחרים. יש לנו מרפאה לכאבי פנים ולסתות כל שבוע, ניתן לקבוע תור ישירות אליי או לד"ר ענת גביש דרך זימון תורים 039376666. אנא להגיע עם צילום פנורמי מעודכן. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה