עקירות והשתלת עצם או שתל בו זמנית

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

30/01/2020 | 11:07 | מאת: דליה

בת 65. אוסטאופורוזיס ללא כדורים. בעייה בשיניים 24 25 27 זקוקה לעקירה ולהשתלות. יתכן שגם זקוקה להשתלת עצם. השאלה האם אפשר לעשות עקירה והשתלה בו זמנית ובכך לדעתי לחסוך סבל. שאלה שנייה איך אפשר לאכול בזמן ההמתנה? האם אפשר להמנע מתותבת ולהסדר עם כתר זמני שישב על שארית שן? תודה לתשובתך. וגם האם כל רופא שהתמחה בהשתלות יכול לעשות זאת? תגובה שיתוף פתח בלשונית

דליה שלום, הפורום הזה מיועד לבעיות אורתוכירורגיות. אני ממליץ לך לקבוע תור לבדיקה מסודרת במרפאתנו, כך שאפשר להבין יותר לעומק את חומרת האוסטיופורוזיס ולתת מענה לשאותייך. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה