כאבים בשרירי הלסת והקשר לטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/11/2019 | 16:29 | מאת: לימור

שלום לפני מס׳ חודשים עקב טיפול שיניים התחלתי לסבול מכאבים בשרירי הלסת. מומחה פה ולסת המליץ על טיפול תרופתי פלוס מעבר לתזונה רכה ופיזיותרפיה. לאחר מס׳ שבועות הכאב חלף. כעת יש לי טיפול שיניים נוסף שאני צריכה לעשות (2 עקירות וטיפול שורש) ואני חוששת שהתופעה המטרידה תחזור על עצמה.שאלתי היא האם טיפול בהרדמה כללית עשוי למנוע או להפחית את הסיכון שבעיות הלסת יחזרו?

שלום לימור, טיפול בהרדמה כללית לא מונע כאבים לאחר הטיפול, דווקא ההפך יכול לקרות - כיוון שהרופא יכול לפתוח לך את הפה יותר תחת הרדמה ואז השרירים יותר מתוחים. בעיניי, עדיף מספר טיפולים קצרים תחת הרדמה מקומית. בהצלחה!

מנהל פורום אורתוגנטיה