ציסטב בין שיניים כלואות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

21/07/2019 | 11:13 | מאת: אלי

היי, לפני כמה ימים רופא השיניים שלי מצא בצילום שיש לי 2 שיניים כלואות בזווית מוזרה. לבקשתו הלכתי למכון CT ועשיתי צילום פנורמי לשיניים, ובצילום אני רואה שיש בועה גדולה תחת השיניים הכלואות. האם מדובר בציסטה? ואם כן האם זה מסוכן? התור שלי למרפאת פה ולסת נקבע לעוד כמה חודשים ואשמח לדעת אם אני צריך לנסות להקדים אותו.

אלי שלום, מה שאתה מתאר באמת נשמע כמו ציסטה או ציסטות סביב לשיניים כלואות אבל נדרש בירור ובדרך כלל ביופסיה כדי לשלול סוגים של גידולים שמופיעים בלסתות.

מנהל פורום אורתוגנטיה