ברגים בפנים ניתוח אורטוגנאטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/06/2019 | 13:58 | מאת: תהילה

ביצעתי ניתוח אורטוגנאטי ואני יודעת שבבמרבית המקרים לא מורידים את הברזל (הקיבוע שמקבע את הלסתות) אך לי זה מאד מאד מציק .. מרגישה לא משוחררת כאילו תפוס חזקקק .. האם כשמורידים את הברזלים צפוי נפיחות כשנה כמו בניתוח האורטוגנאטי לכמה זמן צפוי נפיחות בפנים? כמה זמן החלמה ?כי זה בעצם פתיחה מחדש..והאם זה פוגע ברקמות כי זה שוב מתיחה של העור .. שאלה נוספת האם בזמן הריון ניתן לבצע הרדמה מלאה ולבצע את ההליך או רק בתום ההריון?

שלום תהילה, ניתן להוציא את הקיבוע אך הרבה פעמים תחושה כמו שאת מתארת לא כלכך משתפר לאחר הוצאתו. לגבי נפיחות, צפוי נפיחות בין 1-2 חודשים לאחר הפעולה, לא ברמה של הניתוח הראשון כיוון שלא מייצרים שבר בלסת. את השאלה של פגיעה ברקמות, לא הבנתי. לא צפוי שינוי נוסף לרקמות או מראה של הפנים אך תמיד יכול להיות שינויים קטנים לאורך השפה לאחר כל פתיחה. ולא, לא מומלץ לעשות ניתוח אלקטיבי כזה במהלך הריון. בהצלחה!

11/06/2019 | 09:02 | מאת: תהילה

תודה על התגובה ,האם בתום ההריון ניתן להסיר? או שיש לחכות חצי שנה מזמן הלידה?

מנהל פורום אורתוגנטיה