דלקות בשיני בינה ודחיית עקירה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/07/2018 | 19:56 | מאת: משה

שלום ד"ר אלון מסקרן אותי לשמוע מניסיונך, האם אתה נתקל במטופלים ומטופלות מבוגרים שמגיעים אליך לאחר שדחו לאורך שנים עקירות שיני בינה גם כאשר המצב נדרש, כגון מטופלים עם עששת קשה ודלקות חוזרות. האם שכיח לפגוש מטופלים כאלה? והאם ההשלכה של החלטה לא לעקור היא לעבור מדי פעם בפעם תקופות עם כאב ואנטיביוטיקה? תודה

16/07/2018 | 20:58 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום משה אני כבר שנים לא עוסק בעקירות שיני בינה אולם זכורים לי מטופלים בגיל 60-70 שעקרו שיניים כלואות שהיו השיניים האחרונות שנותרו בפיהם. בכל אופן ממליץ לך להוועץ ברופא שיבדוק אותך ואת הצילומים ויחליט ביחד איתך כיצד ומתי לבצע את העקירות. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה