ניתוח אורטוגנטי והרבה רוק בשינה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/06/2018 | 17:20 | מאת: נועה

יש לי לסת תחתונה אחורית וחשיפת חניכיים משמעותית עברתי יישור שינים מקדים אך קיבלתי רגלים קרות לאחר ששמעתי מכמה מנותחים שאיבדו תחושה בלסת יש לי ריור מרובה בלילה ומאד לא נעים לי עם זה מאמינה שזה בעקבות מנח הלסתות שלי האם יש דרך לטפל בבעיה ללא ניתוח תודה

06/06/2018 | 18:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב אם, כפי שאני מתרשם מהשאלה ,הבעיה היא במבנה שתי הלסתות ולא בעמדת השיניים, הפתרון הוא כירורגי. פתרון לא ניתוחי (באמצעות יישור שיניים בלבד) מתאים אך ורק במקרים שבהם הבעיה היא במנח השיניים ולא במנח הלסת העליונה או התחתונה.

מנהל פורום אורתוגנטיה