תור לניתוח אורתוגנטי אצל דוקטור דרור אלון

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/11/2017 | 21:18 | מאת: אור

שלום רב דוקטור. הייתי אצלך בתור באסותא ואמרת שאני מועמד מתאים לניתוח אורתוגנטי. כעת אני קובע אליך תור נוסף שבו ממשיכים את התהליך. (עקירת שיני בינה וכו׳) בתור שבו תקבע לי תאריך לניתוח, לכמה זמן קדימה אפשר לקבוע את יום הניתוח? מה פחות או יותר המקסימום ומה המינימום? יש אפשרות לקבוע ממש מהר למשל לחודשיים קדימה בלבד? ואם יש לי ביטוח פרטי ואני מעוניין לעבור את הניתוח באסותא האם זה יכול לקדם זאת לתאריך קרוב? תודה.

30/11/2017 | 08:43 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, ניתן לקבוע תור לניתוח באסותא בטווח של חודשיים ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה