אישור רפואי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/03/2012 | 16:07 | מאת: דן

שאלה איזה רופא ייתן הפנייה אם התסמינים הבאים קיימים כרונית ישיר רעד קיצוני בראש בידיים וברגליים במצבי מתח נימול הרדמות איברים חולשה התכווצות שרירים וכאבים פריקות קצובות בגב קשיי בליעה בועה בראש פזילה בעין שמאל קפיצות גוף ודום נשימה בשינה עקיף הקאה וחנק בשינה עייפות וחוסר שינה טיקים בעיניים שלפוחית ומעי רגיז יובש וצמא ריפלוקס וצרבת בן 24 ללא היסטוריה משפחתית ללא עישון ואלכוהול משקל וגובה תקינים קיים אצלי חשד לפגיעה והפרעה נוירולוגית פיברומיאלגיה או נטורופתיה מבקש לבצע CT MRI EMG

01/04/2012 | 11:00 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני לא נותן הפניות לבדיקות. כדאי לפנות לנוריולוג בקופת חולים.

01/04/2012 | 13:22 | מאת: דן

כן אבל איזה בדיקה הכי מומלצת לתסמינים אם בכלל ומהי אבחנתך בתודה מראש

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים