ספזים ברגליים ובזרועות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/10/2016 | 18:14 | מאת: ליאונורה

שלום פרופסור נכבד,אני בת 60 חולת סוכרת,ראומטואיד ארטריטיס,אוסטיאוארטריטיס ועוד כמה דברים,מזה כשנה אני סובלת מספזים מאוד מטרידים בעיקר בלילה,אני בקושי ישנה בגללם,במשך היום שלמחרת השרירים כואבים מאוד באיזור שהי ספזים וקשה לי מאוד לתפקד,אני יודעת שאיני שותה מספיק מים ביום,אני מגיעה לשתיה של מקסימום ליטר וחצי של מים ביום,אני לוקחת תוסף תזונה של מגנזיום ולמרות זאת אני סובלת המון ובעיקר בלילות,האם יש מה לעשות ולמה זה קורה למרות שאני מקפידה לעשות הליכות כל בוקר וערב,הגעתי למצב שאיכות החיים שלי מאוד ירודה כי עם חוסר השינה אני ממש תשושה,רופאת המשפחה אמרה לי שברגע שאני ימצא עבודה זה יפסק,אני עדיין מנסה להבין מה הקשר,אשמח לקבל תשובה.

לליאונורה שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים