בדיקת סי טי ראש בגלל שראיתי חושך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/10/2016 | 13:46 | מאת: לימי

שלום רב, אני בת 86 עשיתי בדיקת C.T ראש ללא חומר ניגודי. היות והתלוננתי שמספר פעמים פתאום ראיתי חושך בשתי העיניים. היום קיבלתי תוצאה. אני מודאגת ויש לי תור לרופא רק בשבוע הבא. אולי תוכלו לעזור לי בבקשה. בתוצאה כתוב: -מערכת החדרים במנח מרכזי ומורחבת בציר הרוחבי. -קו האמצע שמור. - אוטמים לקונריים בגרעינים הבזאליים דו צידי - אין עדות לדמם מוחי -סימני אטרופיה מוחית. אני רוצה להוסיף שעשיתי לפני מספר שנים ניתוחי קרוטיס בשני הצדדים. עכשיו עשיתי גם בדיקת דופלר ויצא תקין. אני מאוד מודה לך מראש.

ל לימי שלום, ככלל, פענוח בדיקה צריך להעשות על ידי מי שהזמין אותה. אינני רואה סיבה לדאגה מרובה, בהתיחס לסיבת ההפניה. אין בכך כדי לענות על השאלה של מקור תסימיניך. רוב הנוירולוגים מעדיפים לראות את הדימות, ולא להסמך אר על הפענוח -- הגיעי עם דיסק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

31/10/2016 | 10:36 | מאת: לימי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים