חוסר יציבות ועקצוצים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/09/2016 | 00:33 | מאת: צחי

בן 40. ברקע tof בוצע תיקון בגיל 5. לפני כשנה וחצי צריבה לאחר אירועי svt. ולפני כחצי שנה צינטור עם מטריה לסגירת דלף וכן סטנד להרחבת עורק הריאה הימני. מאז הצריבה חש בחוסר יציבות בעמידה.וכעת זה ממש התגבר עד כדי חשש ליפול. כל הבדיקות היו תקינות כולל סיטי mri ראש הולטר לחץ דם . לב . וכן לופרקורד להפרעות קצב. כיום כאשר אני עומד לאחר כה2-3נדקות מתחיל הכאב בראש עם תחושת החוסר יציבות ולעיתים שינויים בראייה..כאילו הרגשה של ריחוק. האם זה מיגרנה או משהו הקשור ללחץ נפשי .כבר לא יודע מה לעשות

לצחי שלום, אשמח לסייע לך במרפאתי. 077-777-9222 בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים