שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/09/2016 | 18:36 | מאת: דן

שלום 2 שאלות שלושה שבועות כאבי ראש יחד אם כאבי שיניים בדיקה נירולוגית תקינה ובכל זאת הרופא שלך לסיטי מח אוכף טורקי האם בדיקה נירולוגית לא מספיקה לשלול משהו חלילה ועוד שאלה האם אתה מפענח את הדיסק לאחר הסיטי מעדיף לבוא באותו יום של הסיטי באופן פרטי ולא לחכות לפענוח שלוקח עוד 10 ימים של מתח

לדן שלום, א. כאבי ראש + שניים: בקש מרופאך לשלול מקור לבבי (נדיר, אך מסוכן). ב. בדיקה נוירולוגית תקינה אינה שוללת ממצאים בחלל הגולגולגת או עצמות הגולגולת. ג. אני נוהג להסתכל על כל בדיקת דימות בעצמי כדי לוודא שאני מסכים עם הפענוח הרשמי, ושאין בדימות מידע נוסף שלא דווח. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222 - ימי חמישי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים