קפיצות שרירים בגפיים וחולשה בזרועות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/07/2016 | 13:00 | מאת: ערן

שלום פרופ' ערמון, אני בן 42 ומזה כחודש אני סובל מקפיצות שרירים בתדירות של מספר פעמים מדי יום. לפני כשלוש שנים סבלתי מתופעה דומה, אם כי בתדירות נמוכה יותר ובירור נוירולוגי שנעשה לא העלה דבר. בנוסף, אני מרגיש מזה כשבועיים בחולשה יחסית בשתי הזרועות, לא ברור לי האם מדובר בתחושה סובייקטיבית או אמיתית שכן אינני מרגיש ירידה בתיפקוד הידיים או בכוח הידיים (הידיים מתפקדות באופן מלא). האם כאשר מדובר בניוון שרירים החולשה היא סימטרית או מתחילה בגפה אחת ? כיצד אני יכול לדעת האם החולשה שאני חש בזרועות היא אמיתית (עוד לפני המתנה לבדיקת EMG שקבועה לי לעוד שלושה שבועות ) ובמה מתבטאת חולשה אמיתית בזרועות בשלבים הראשונים של ניוון שרירים. אני מודאג מאוד ועל כן אודה לתשובתך. ערן

לערן שלום, הדרך הטובה ביותר בה אוכל להפיג את דאגותיך היא בפגישה פנים אל פנים. קבע תור לראות אותי במרפאתי. אבדוק, אסביר, אענה על שאלותיך. לא אצליח לעשות זאת בהתכתבות. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים