רעידות בשרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/07/2016 | 12:12 | מאת: מישו

שלום. בן 24 בשבועיים האחרונים התחילו לי רעידות בכל השרירים כמעט בגוף. זה התחיל מהידיים ששמתי לב שהתחילו לרעוד קצת ואז זה התפשט לכל השרירים לאט לאט וכרגע כל שריר שאני מזיז רועד אבל רעידות חזקות לא רעידות קטנות למשל כשאני מרים את מפרק כף היד ומתחיל להוריד אותו אז כל היד שלי רועדת בגסות. אותו דבר לגבי הרגל כשאני יושב ומרים את כף הרגל לא משנה מאיפה מהעקב או מקדימה וכשאני מחזיר אותו למקום לרצפה מופיעים לי רעידות נוראיות. גם בראש כשאני מזיז ימינה שמאלה למעלה למטה יש לי רעידות אומנם חלשות אבל אין תנועה חלקה. בפנים כשאני מכווץ את האף חלקי ולא עד הסוף אז יש לי רעידות נוראיות בפנים ממש חזקות גם כשאני עוצם עיניים חלקית יש לי רעידות חזקות. וביומיים האחרונים התחלתי להרגיש פסיקולציות בעין שמאל שעברו אתמול וחזרו אתמול ויש לי אותם לסירוגין לא תמיד יכול להיות פעם בשעתיים יכול להיות כמה דק רצוף. ואתמול בלילה הרגשתי גם פסיקולציות בזרת ברגל ימין. ותופעה אחרונה זה הזרת בשתי הידיים התחיל להיות לי מוזר כאילו כשאני מכופף הוא מתכנס לי כלפי פנימה לכיוון האצבע לידו ולא משנה מה אני מנסה לתפוס האצבע לידו עולה קצת על הזרת. גם התנועה ממש מקרטעת כאילו יש לי שני שלבים של עליה וירידה במקטעים. ועשיתי בדיקות דם שיצאו כולם תקינות כולל ויטמין b12 ובלוטות תריס. אני לא מרגיש חוץ מזה חולשה או משהו כזה. ובזמן מנוחה שהידיים בצדדים כמו בהליכה אין לי רעידות. מה זה יכול להיות? אני מאוד מאוד מאוד בלחץ ואשמח לשמוע דעה עד התור לנוירולוג

למישו שלום, עליך להבדק על ידי נוירולוג בהקדם. אם מצבך הולך ומחמיר, אל תמתין לתור, אלא פנה להערכה דחופה דרך חדר המיון הקרוב למקןם מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

18/07/2016 | 20:57 | מאת: מישו

מה זה יכול להיות שזה כל מצריך מיון כל כך דחוף?? אתה לא יכול לתת דוגמא למשהו? בכל זאת הייתי אצל רופא משפחה שעשה לי בדיקות דם ואני מחכה להיפגש איתו להמשך בירורים. בבקשה תענה לי בבירור אם צריך באמת לפנות למיון דחוף

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים