המשך שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/06/2016 | 23:18 | מאת: עדי

היי זו שוב עדי שאלתי פה לפני יומיים ורשמת לי ללכת למיון לבדיקה.. אודה לקבלת תשובות נוספות.. רשמתי לך שפזילה שיש לי מלידה החמירה ולכן רופא העיניים שלח לנוירולוג.. לפי מה שאני קוראת בגוגל אם פתאום צצה פזילה חדשה זה יכול לרמוז על בעיה נוירולוגית אבל אצלי זה לא חדש אלא מלידה... האם עדיין מחשיד? דבר שני, כתבתי לך שלפני חודשיים רופא משפחה הפנה לנוירולוג.. בעיקר בגלל חולשה בידיים שאני מרגישה. הבעיה שאני לא מרגישה את זה תמיד.. אז אני לא באמת יודעת אם זה בעיה רצינית או לא.. זה יכול להיות לי פעם בשבועיים שפתאום אין לי כח אפילו להחזיק עט והיד מתחילה לרעוד לי.. ואז שבועיים אחר כך לא יהיה לי כלום.. אני לא יודעת איך להסביר את זה לרופא.. האם זה נשמע חריג ? תודה רבה.. מה קורה אם מזניחים בעיה נוירולוגית?

לעדי שלום, נוכח מצב משתנה כפי שאת מתארת -- עלייך להבדק בדחיפות. מי שיראה אותך ויבדוק אותך יהיה במקום מתאים להשיב לשאלותיך. אין הדבר אפשרי מעל דפי מדור מידע זה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

13/06/2016 | 23:12 | מאת: עדי

אני מבינה שאתה לא יכול לענות פרטנית.. לכן אפילו אודה לתשובה כללית- מה קורה אם לא מטפלים בבעיה נוירולוגית? צפויה החמרה קיצונית? למרות שאני לא מרגישה שמשהו החמיר בחודשים האחרונים אצלי? פשוט בדיקות נוירולוגיות לפי מה שאני קוראת בגוגל מרתיעות אותי... תודה...

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים