צוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/06/2016 | 11:39 | מאת: דן

שלום לפני שלושה חודשים כאבי צוואר כתף ונמשך ליד חזקים ביותר וגם ממה שנבעלתי ופחדתי הצלחתי להרים בקושי בקבוק גדול הלכתי לרופא ובדק ושלח למיון וכתב חולשה קלה בישור כף יד וכנראה פריצת דיסק עשיתי אם אר אי והתשובה c5-c6 בקע דיסק פראמדיאני משמאל אם לחץ על השק הדוראלי נמשך גם לפורמינה הנאוראלית אם הצרות פורמינה נאוראלית הבעיה ביד שמאל מאז ברוך ברוך השם אחרי חודש הצלחתי להרים את הבקבוק אבל מרגיש שאחרי כמה פעמים היד מתעייפת וכואב הרופא המליץ על ניתוח האם העיה ביד מגיע מהפריצה יחד אם החולשה שהייתה והאם פריצה כזו גורמת לחולשה שגם יכולה לחזור תודה

לדן שלום, המלצה לגבי טיפול מחייבת בדיקתך וראיית תמונות הדימות באופן ישיר. אתה מוזמן לפנות לנוירולוג במסגרת קופת החולים שלך. לחליפין - אשמח לסייע לך במרפאתי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים