מספר שאלות בנוגע לשבץ מוחי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/04/2016 | 14:02 | מאת: רון איזק

שלום, קוראים לי רון ואני וחברה שלי עושות עבודה על שבץ מוחי איסכמי במסגרת מגמה על אזורית של 10 יח"ל. אף רופא מומחה לא הסכים לפנות זמן לשאלותינו ורצינו לקבל תשובה אם ניתן על כמה דברים: 1. האם אתה נתקל במקרים רבים של מטופלים שעברו שבץ מוחי? 2. מהם הגורמים הנפוצים ביותר בארץ לשבץ מוחי? 3.האם יש דרכים חדישות לאבחון שבץ מוחי? 4. האם יש דרכים חדשות לטפל בשבץ מוחי? (מלבד נטילת כדורים וכו') 5. מהם השיקולים המנחים אותך בבחירת טיפול לחולה מסויים? 6. איך אתה קובע את הפרוגנוזה של חולים במחלה ובמה היא תלויה? 7. מהן המלצותיך בבניית תוכנית מניעה למחלה לאוכלוסייה הכללית, לזו שבסיכון ולאלה שכבר חוו שבץ מוחי בעבר. 8. האם קיים הבדל ובמה הוא מתבטא, בין מרכז הארץ לפריפרייה בטיפול במחלה? ואם כן אז במה הוא מתבטא? אודה לך אם תענה על השאלות שלנו, (למרות שזה קצת ארוך) זה חשוב לנו מאוד! תודה מראש!

לרון שלום, תודה על התענינותך. אשמח להפגש אתך במחלקתי ולענות על שאלותיך בעל פה. אנא התקשר 08-977-8456 כדי לתאם. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים