נזק עצבי מאפידורל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/03/2016 | 11:39 | מאת: עדי

היי. לפני כשבועיים ילדתי לידה רגילה במהלכה ניתנה לי זריקת אפידורל, תוספת ולאחר מספר שעות זריקה נוספת. גובה 158 משקל בעת הלידה 55. מאתמטל תחושה של התקפי כאב בגב התחתון ובאמצעי, כאב עצבי חזק הולם שנמשך כמה שניות וחולף. האם יכול להיות שזה נזק עצבי מהאפידורל? אילו בדיקות עלי לבצע? תטדה

לעדי שלום, מזל טוב על הלידה. אם הופיעו לך כאבים חדשים רצוי מאד ללכת להבדק על ידי רופא. אם ההופעה מהירה או פתאומית אז ראוי להבדק בחדר המיון הקרוב לביתך. אין אפשרות לתת מענה על סיבת הכאב טרם נבדקת ואובחנת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים