כאבי רגליים בדיקת emg

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/02/2016 | 19:08 | מאת: kuti

שלום רב עקב כאבי רגליים קשים בעיקר לחץ בברכיים+הליכה לא יציבה/מעידות קלות הופנתי על ידי אורטופד לבדיקת emg ,בבדיקה מדגים פגיעה רב שורשית דו צדדית,לדברי הרופא לא קשור לבעיות הגב/פריצות דיסק שמהן אני סובל,מה אומרת התוצאה ומה ההשלכות באם בכלל, בתודה מראש

לקוטי שלום, לפעמים לשאלה פשוטה יכולה להיות תשובה מורכבת, שעדיף שתעלה בפגישה פנים אל פנים. כדאי שתגיע לבדיקת נוירולוג בהקדם, יחד עם תוצאות בדיקת ה- EMG המלאות, יחד עם תמונות הצילומים (דיסק) + פענוח, ועם בדיקות דם עדכניות שעשית + רשימת תרופותיך ואבחנותיך, ויחד עם מלווה, כדי שאם יעלו הסברים מסובכים יהיו לפחות שני זוגות אזניים לשמוע. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

28/02/2016 | 22:48 | מאת: kuti

תודה על מהירות התגובה,נשקול ונחליט, שוב תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים