אפילפסיה חוזרת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/10/2012 | 19:40 | מאת: חזי

שלום רב, אני סובל מאפילפסיה במשך 5 שנים. קיבלתי התקף ראשון בגיל 9 ומאז ועד גיל 18 לא קיבלתי התקפים כלל. ההתקפים שלי מתבטאים בפרכוסים חזקים שאורכים בין 3-5 דקות ולאחר מכן שינה מרובה. כל ההתקפים שלי מתרחשים מתוך שינה ומופיעים אצלי כבלק אאוט. תדירות ההתקפים שלי הינה בין 3-5 התקפים בשנה. אני מטופל בטגריטול במינון של 400 מ"ג ביום. -האם יש פתרון למחלה על מנת שאוכל לחיות חיים רגועים ונטולי התקפים? -שמעתי על אנשים שבעקבות טיפול נכון הפסיקה להם האפילפסיה והם לא היו זקוקים לטיפול תרופתי יותר - האם יש הגיון בדבר? תודה רבה לכל העונים!

29/10/2012 | 08:20 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

טיפול באפילפסיה - תרופות וסדר יום נכון, לפעמים פונים לנוירוכירורג. אני קודם כל מציע לבדוק רמת טגרטול בדם, תפקודי כבד, ספירת דם ונתרן בדם ולחשוב על שינוי/תוספת טיפול.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים