כאב ראש+עווית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/10/2012 | 19:58 | מאת: יערית

שלום רב, אני בת 39, בריאה בדר"כ, סובלת כ-12 ימים מכאב ראש בצד שמאל, כאב חזק מתמשך, מרגע היקצה בבוקר, 24 שעות ביממה, לקחתי אקמול פוקוס ועברתי לנורופן.אין השפעה.ביום ה-9 חשתי עווית בפה לשבריר שנייה, לכיוון צד ימין ומאז זה קורה כל יום בין1-3 פעמים ביום (רק בזמן האוכל- בעיקר בזמן אכילת מאכלים חמוצים) . ביום העשירי היה לי עווית ביד ימין דבר שחלף מהרר מהיום ה-10 ועד היום לא חזר.יש לי תור לנוירולוג עוד שבוע. א. האם אפשר לקחת נרוסין או כל כדור אחר? ב. האם יש צורך לפנות דחוף למיון? תודה מראש

17/10/2012 | 08:51 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, יש מקום לבדיקת נוירולוג.

24/10/2012 | 15:11 | מאת: אבי

הלכתי למיון בדק אותי הניורולוג עשה בדיקה. וכן עשיתי בדיקת עניים והכל תקין. מוהמליץ לי עח אלטרוטל. ואין שיפור משמעותי. היום הלכתי לרופא משפחה ואמר לי לעשות C T ו צילום חזה. ובדיקות דם.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים