האם ניתן לצנוח לאחר ניתוח ראש?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/07/2012 | 16:27 | מאת: שאול

לפני מספר שנים עברתי ניתוח ראש להסרת גידול בהיפופיזה בעקבות מחלת קושינג. ברצוני לדעת האם אני יכול לעשות צניחה חופשית? ואם לא האם אוכל לעשות מצנח רחיפה? בתודה מראש שאול

01/08/2012 | 18:07 | מאת: עמוס

בן אחותי בן ה18 עבר ניתוח כזה דומה מימה שהבנתי הכל היה לו שם בדיקות MRI הרדמות ובסוף הוצאת הגידול..הוא היה בדרום אמריקה כ 6 שנים אכר כך ורצה גם לצנוח...הומלץ לו מרוםא משפחה בארץ לא לעשות זה...הוא הסביר זאת כמו לחץ לא הכרחי שאתה מפעיל על תפרים...(המקרה זה לחף אדרנלין)..ניראה לי כדי לך לוותר לעת עתה. http://www.ct-mri-results.com/

02/08/2012 | 08:02 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות עם שאלה זו לאנדוקרינולוג שלך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים