האם זה חרדות...?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/07/2012 | 11:49 | מאת: סיון...

רציתי לשאול לגבי טיפול תרופתי נגד חרדות יכול להיעלם חוסר שיווי משקל נימול בגוף כאבי רגליים וכאבי שרירים והרגשת שיוט כמעט כל היום...? כי נראה לי לפי מה שאני מרגישה כל הזמן שזה חרדות... לפני כמה ימים במהלך הלילה הרגשתי בחילות וטעם לוואי בפה ודפיקות לב מואצות שנמשכו כמעט 5 שעות האם זה התקף חרדה אם כן למי עליי לפנות כדי להמשיך בחיי הרגילים ולתת טיפול לבת שלי כמו שצריך וכמו שמגיע לה שאמא שלה תהיה... אשמח לתשובתכם המהירה...?

29/07/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לפני קבלת החלטה לגבי טיפול בחרדות הייתי פונה לרופא גסטרו ושולל אפשרות של בקע סרפטי ועוד.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים