כבר יותר משבוע עם מיגרנה היסטרית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/07/2012 | 13:52 | מאת: טל

בהמשך להודעה שכתבתי פה לפני כמה ימים אתמול הייתי במיון (רופא משפחה שלח אותי), עשו לי סי.טי שיצא תקין ונתנו לי באינפוזיה פראמין וTRAMEL. הניורולוגית אבחנה את מה שיש לי כ"סטאטוס מיגרנתי". אמרה לי לא לקחת כדורים לכאבי מיגרנה שהם פטריפטנים, לקחתי כמה פעמים בשבוע שעבר רילרט וריזולט. הקטע הוא שעכשיו בלי כדור אני בטירוף של כאבים, מתפתלת ממש ובקושי כותבת את ההודעה הזאת אפילו. יש לי לחץ חזק בראש ובחילות, אני לא יודעת מה לעשות. האם רוקאסקט פלוס זה גם במשפחה הזאת של הכדורים שהיא כתבה? כי זה לפחות בימים הקודמים הקל עליי לכמה שעות, אני מטפסת על הקירות, אם הייתי מסוגלת לעמוד על הרגליים... (מזל שאני מקלידה בשיטת עיוורת) תודה טל

11/07/2012 | 18:53 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, טל רוקסט פלוס כולל אקמול, קפאין וקודאין ולא קשור לטריפטנים. בדיקת קרקעית העיניים תקינה? במידה וכאבים לא עוברים ניתן לחור למיון.

11/07/2012 | 19:19 | מאת: טל

בינתיים לא עובר. שמתי אתמול קרח על המצח והעיניים וזה הקל עליי. היא בדקה לי את העיניים עם מכשיר כזה עם אור והסתכלה על האישונים ואמרה שהכל בסדר, לא יודעת אם זה נקרא בדיקת קרקעית העין

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים