נגישות
נגישות

אפילפסיה ותרופות נגד חרדה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/08/2018 | 23:57 | מאת: מורן

הי, אני בת 33 חולת אפילפסיה מזה עשור, מטופלת בלמיקטל 300 מ"ג ביום, מאוזנת (היה התקף לפני 3 שנים לאחר נטילת כדור אהיסטון שלפי העלון שלו לא מומלץ לאפילפטים) אני סובלת בשנה האחרונה מהתקפי חרדה קלים וקושי להרדם, רופא משפחה רשם לי כדור הרגעה שנקרא ואבן, לפיו לא אמורה להיות בעיה. האם באמת כך הדבר? טרם ניסיתי את הכדור, הפחד לקבל התקף הוא עצום במיוחד אחרי מה שקרה לי עם האהיסטון (זה היה התקף יחיד מזה עשור) יש לי ממה לחשוש??

לקריאה נוספת והעמקה

למורן שלום, כדאי לשוחח עם הרופא שרשם את הואבן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

03/09/2018 | 22:53 | מאת: מורן

תודה על תשובתך דיברתי איתו, זה רופא המשפחה רשם לי את הואבן ולפי דעתו לא צריכה להיות בעיה. הייתי מעדיפה גם חוות דעת של נוירולוג שמתמחה יותר בתחום השאלה אם אפילפסיה ותרופות נגד חרדה הולכות ביחד?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים