רעד בידיים ודופמין... האם ניתן לקשר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2018 | 00:11 | מאת: יעל

שלום, אני בת 37 וסובלת מתסמונת התשישות הכרונית. ניסיתי סימבלטה במינון 120 מ"ג.. ואפקסור וssri שכלל לא עזרו לעייפות ולחולשה. מגיל 20.. פחות או יותר מאז שאני עם תסמונת התשישות הכרונית התחיל אצלי רעד בידיים שעם השנים החמיר. בדיקה נויולוגית שעשיתי תקינה, וגם mri. הבנתי שזה לא לא יכול להיול פרקינסון אבל רציתי בבקשה לברר: האם הרעד יכול להצביע על מחסור כלשהו בדופמין? ושאולי כדור עם דופמין יעזור לי? הבנתי שאין שום בדיקה שיכולה להעריך האם חסר לי מוליך עיצבי כלשהו לצערי... ובנוסף, האם מוכר לך פרוטוקול טיפול ב low dose naltroxone לתסמונת התשישות הכרונית,והאם ישנה יעילות לפי דעתך מבחינת שיפור העייפות והחולשה? תודה מראש

ליעל שלום, שאלה פרטנית מוטב לברר בשיח ישיר עם רופאייך, עם עדיפות למי שמתמחים בטיפול בחולי תסמונת התשישות הכרונית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים