פגיעה אקסונלית בכתף ימין מה עושים????

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/08/2018 | 15:03 | מאת: אור

שלום אני אור בן 30 בריא בדרך כלל..לפני כחודש ימים אובחנה אצלי דלקת ריאות . לאחר מספר ימים של נטילת אנטי ביוטיקה אזלין ומוקסיפין התחילו לי כאבים בכתפיים. לאחר מבפר ימים התחילה לי הגבלה בתנועה בכתף ימין אני לא מצליח להזיז את היד לצד וקדימה. עשיתי בדיקת emg ובבדיקה אובחן שיש לי פגיעה אקסונלית חלקית בחלק העליון והאחורי של brachial plcxus מימין עם סימני דנרבציה פעילה. לדברי הנירולוג מטעם קופ"ח כללית זה פגיעה אוטונמית שבאה פתאום. התחלתי פיזיוטרפיה ורציתי לדעת את סיכויי ההחלמה שלי לתפקוד מלא של היד... אשמח מאוד לתשובה.

שלום רב, לצערי אינני יכול לסייע: 1. אין קובץ מצורף. 2. החובה להסביר תוצאות בדיקה על מי שהזמין אותה, כך שנעשה בהקשר לסיבות שהביאו להזמנת הבדיקה; או במסגרת יעוץ מסודר. 3. כאשר אני הוא זה שצריך להתיחס לבדיקה אני מסתכל בדימות בעצמי. אני מיצר על ההמתנה המובנית בין ביצוע בדיקה לקבלת הסבר על תוצאותיה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

לאור שלום רב, המצב המתואר יכול להיות פשוט או מורכב, וישנן גישות שונות לטפול בו. אינני חש בנוח להביע דעה לגבי פרוגנוזה לגבי מי שלא בדקתי, כאשר אינני מעורב בטיפול. אשמח להתיחס באופן פרטני במסגרת מרפאי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

תיקון טעות

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים